Měníme svět
úklidu, mytí a čištění
Menu
604 723 723
Po - Čt: 9:00 - 17:00
Pá: 9:00 - 15:00
CARHOMEVideaPrincipyDarujteVýprodej
Menu
  1. Hlavní stránka
  2. Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

V tomto dokumentu vám poskytujeme informace o způsobu a rozsahu zpracování vašich osobních údajů. Přečtěte si, prosím, pečlivě tyto zásady zpracování osobních údajů. Budete-li mít jakýkoliv dotaz, kontaktujte nás na emailu info@pikatec.cz.

Ochrana soukromí a osobních údajů našich zákazníků je pro nás velmi důležitá. S osobními údaji nakládáme výhradně v souladu s platnou legislativou.

Důležité kontakty ochrany osobních údajů

Informace o správci osobních údajů:

Obchodní firma: Pikatec Technology s.r.o. (dále jen správce) 
IČ: 04395212 
DIČ: CZ04395212 

Boční I 892/27, 141 00 Praha-Záběhlice

Účely zpracování osobních údajů zákazníků

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

  • Poskytování služeb a plnění smlouvy

Vyžadujeme jen ty údaje, které nezbytně potřebujeme k vyřízení vaší objednávky. Typicky se jedná o vaše osobní údaje v rozsahu: fakturační údaje, dodací údaje, e-mail, telefon.

  • Vedení účetnictví

Jste-li zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

  • Marketing - zasílání newsletterů

Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), na co klikáte v e-mailu a kdy je nejčastěji otevíráte využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení. Jste-li naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že vás naše novinky zajímají, a to po dobu 5 let od poslední objednávky.

Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme vám newslettery jen na základě vašeho souhlasu, po dobu 5 let od udělení.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

Jaké údaje shromažďujeme

Osobní údaje můžeme shromažďovat během vašeho nákupu pikatec.cz nebo při komunikaci s infolinkou naší společnosti.

Údaje, které nám svěřujete:

  • Kontaktní údaje – můžeme shromažďovat osobní a firemní kontaktní údaje, jako je vaše jméno, příjmení, poštovní adresa, telefonní číslo, e-mailová adresa, a další podobné kontaktní údaje.
  • Platební údaje – shromažďujeme údaje nezbytné pro zpracování plateb, zejména čísla účtů. Neevidujeme údaje jako jsou čísla kreditních/debetních karet, čísla bezpečnostních kódů.
  • Údaje o účtu – shromažďujeme historii Vašich nákupů (včetně sériových čísel vybraných produktů), fakturaci a kontaktů s infolinkou. 
  • Údaje o umístění – když si v prohlížeči povolíte služby založené na umístění, můžeme krátkodobě shromažďovat údaje o vaší zeměpisné poloze a naše webové stránky tak přizpůsobí svoje chování (např. v řazení našich aplikačních center).
  • Údaje o prohlížení webových stránek – shromažďujeme údaje o vašich návštěvách a aktivitě na našich webových stránkách. Některé tyto údaje shromažďujeme prostřednictvím našich automatických nástrojů na shromažďování údajů, kam patří soubory cookies.

Předávání dat mimo EU

Data zpracováváme výhradně v Evropské unii, zejména v České republice.

Předání osobních údajů třetím osobám

Většinu zpracovatelských operací zvládáme sami, přesto ve vyjmenovaných případech využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou s námi ve smluvním vztahu v souladu s požadavky směrnice GDPR.

Jsou to zejména následující poskytovatelé aplikací a služeb:

  • Google Analytics – analytika webu
  • Google Adword – inzerce včetně retargetingu
  • Facebook – inzerce včetně retargetingu
  • EcoMail - rozesílka emailů
  • Binargon – správa webových stránek
  • Smartsupp - komunikace a monitoring
  • Seznam.cz – inzerce včetně retargetingu
  • Heuréka – inzerce a dotazník spokojenosti
  • Sklik – inzerce včetně retargetingu
  • Zboží.cz – inzerce včetně retargetingu
  • Smluvní dopravci – doručení zboží

Pokud se v budoucnu rozhodneme využít další zpracovatele, budeme na ně klást nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování minimálně v souladu se směrnicí GDPR.

Zásady používání souborů cookie

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná. Soubory cookies tak pomáhají např.:

  • Ke správné funkčnosti našich stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi;
  • Při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat;
  • Při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji; na základě toho můžeme co nejlépe přizpůsobit naši nabídku Vašim požadavkům;
  • Pomáhají nám zjistit, které reklamy si návštěvníci nejčastěji prohlíží, aby se jim při procházení stránek nezobrazovala stále stejná reklama, případně aby se jim nezobrazovala reklama na zboží, o které nemají zájem.

Na našich stránkách využíváme následující soubory cookie:

Google AdWords, Facebook, Google Analytics, Heuréka, Sklik, Zboží.cz, Smartsupp

Jak odmítnout používání souborů cookie

Používání souborů cookie lze nastavit pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookie lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie.

Informace o prohlížečích a o způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookie můžete nalézt na následujících webových stránkách:

Kontakt s námi, uplatnění vašich práv

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů. Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč. Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesl námitku proti zpracování.

Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na výmaz (být zapomenut)
Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasíláme jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu. Pokud zákazníkem ještě nejste, posíláme vám je jen na základě vašeho souhlasu získaného na základě naší marketingové akce. V obou případech můžete ukončit odběr našich e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

Pokud budete chtít využít některého z práv související s ochranou osobních údajů, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: info@pikatec.cz

Nevíte si rady?
Nevíte si rady?
KontaktujteAnetu
+420 604 723 723 (Po - Čt: 9:00 - 17:00 ) info@pikatec.cz
Navštivte aplikační centrum ve vašem okolí:
Navštivte aplikační centrum:
Všechny pobočky
Přihlašovací formulář
Přihlašovací jméno:
Přihlašovací heslo:




Zapomenuté hesloNová registrace
Můj účet
OdhlásitObjednávkyNastavení účtu
českyenglishSlovensky
Zpracování dat
Schovat